*نجيب لحم قطع كبيرة مسلوق (بضيف لماء السلق قرفة ورق غار قرنفل هيل حب وبصلة )
*الان نفرم بصلة ناعم ونقليها فى زيت او الزبد خفيف لحد مايبقى لونها دهبى
*نضيف عليها البازيلاءء وطماطم مقطعة مكعبات
* البهارات( كركم+ هيل مطحون+ كزبرا بودرا+جوز الطيب+ قرفي ناعمي)+ ملح +
*بعد ذلك نضيف اللحمة اللى سلقناها
*نقلبهم مع بعض ونتركهم على النار كم دقيقا تتستوي الطماطم شوي
*بعد كده بضيف الرز (بسمتي او امريكي ) واخر شي بضيف الشوربة لحد ما يكون ارتفاع الماء عن الرز 3 سم
*ومن وقت للاخر بحركون لحد ما يغلوا بغطي الاناء وبتركون على نار خفيفة حوالي 20 لو لحد ما يستوي الرز
0 التعليقات:
إرسال تعليق