المقاديركيلو دقيق1/8 كيلو سكر بودرةبيضة +فانيليا1/2 كيلو سمن1/2 معلقة صغيرة ممسوحة بيكنج بودرالطريقة:نضرب السمن الاول لوحده كويسنضع عليه السكر ونضربهم كويس مع بعض لحد ما يبقو زي الكريمة ولونهم يبقي ابيضنضع عليهم البيضة والفانيليانضع البيكنج بودر علي الدقيق ونضع الدقيق شوية شوية علي الخليط السابقالي ان تتكون عندنا العجينةنشكلها علي هيئة كور صغيرة ونضع في منتصف كل كرة اما قرنفلة نغرزها ف العجينة مش يبقي باين منها الا الوردة اللي فوق_او نص فستقة_او نص لوزة مقشرة_او ملبسة فضي اللي بتبقي مدورة زي الكرة وناشفة ولونها فضي_او واحدة صنوبرنرصص الغريبة في الصواني وندخلها الفرن وخلي بالك ان لونها مش هيتغير انتي ابقي بصي عليها من تحت هتلاقي لونها اغمق شوية ومسك نفسه كده خلاص نخرجها من الفرن
0 التعليقات:
إرسال تعليق