المقادير :
------
قطع دجاج مخليه و مقطعه مكعبات ممكن من الصدور او من الافخاذ وطبعا مغسولة جيدا
بصل قطع - فلفل الوان قطع - 4-5 فصوص ثوم - طماطم قطع - اسياخ خشب منقوعه فى الماء حتى لا تحترق
نصف كوب عصير ليمون +نصف كوب زيت زيتون + ملح وفلفل وكمون
الطريقة :
-------
نأخذ نصف كوب عصير الليمون + نصف كوب زيت الزيتون + الثوم (4-5) فصوص + الملح والفلفل والكمون
ونخلطهم جيدا فى الخلاط ثم نأخذ ها ونضعها على الدجاج ونتركها فى التتبيلة من 3- 4 ساعات وكلما بقيت كان افضل
انا تركتها من الليلة السابقة فى التتبيلة
ثم نأخذها من التتبيلة ونضعها فى الاسياخ الخشب معها قطع من الفلفل الملون والطماطم والبصل
ونضعها على الشوايه مع تقليبها من حين لأخر حتى تنضج
وممكن نضعها فى الفرن فى صينية ونغطيها بالورق الفويل وقرب النضج نرفع الفويل حتى تتحمر
انا عملتها ساندويتشات مع مايونيز وخس وبجانبها سلطة بطاطس
------
قطع دجاج مخليه و مقطعه مكعبات ممكن من الصدور او من الافخاذ وطبعا مغسولة جيدا
بصل قطع - فلفل الوان قطع - 4-5 فصوص ثوم - طماطم قطع - اسياخ خشب منقوعه فى الماء حتى لا تحترق
نصف كوب عصير ليمون +نصف كوب زيت زيتون + ملح وفلفل وكمون
الطريقة :
-------
نأخذ نصف كوب عصير الليمون + نصف كوب زيت الزيتون + الثوم (4-5) فصوص + الملح والفلفل والكمون
ونخلطهم جيدا فى الخلاط ثم نأخذ ها ونضعها على الدجاج ونتركها فى التتبيلة من 3- 4 ساعات وكلما بقيت كان افضل
انا تركتها من الليلة السابقة فى التتبيلة
ثم نأخذها من التتبيلة ونضعها فى الاسياخ الخشب معها قطع من الفلفل الملون والطماطم والبصل
ونضعها على الشوايه مع تقليبها من حين لأخر حتى تنضج
وممكن نضعها فى الفرن فى صينية ونغطيها بالورق الفويل وقرب النضج نرفع الفويل حتى تتحمر
انا عملتها ساندويتشات مع مايونيز وخس وبجانبها سلطة بطاطس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق